Opstart af babysalmesangshold tirsdag d. 6. september 2016 kl. 10.00

Holdet oprettes med min. 6 deltagere og max. 15 deltagere efter "først til mølle" princippet.
Der oprettes venteliste. Det koster 100 kr. pr. deltager som betales ved første mødegang.

Tilmelding kan ske på mail: dittehtk@yahoo.dk

Husk at oplyse fulde navn og adresse, samt telefonnummer og mail.
Angiv barnets fulde navn, køn, samt fødselsdato.

Du er altid velkommen til at ringe til mig og hører nærmere på telefon 2320 5572.

På gensyn i Hans Tausens kirke!

Ditte Hassing

Kirke - og kulturmedarbejder.

Velkommen til babysalmesang.

Hvad er babysalmesang?

Babysalmesang er et nyere projekt, som kirken har taget op. Initiativet startede i København i 2002, men har siden, med stor succes, bredt sig til mange sogne ud over det ganske land. Hensigten er, at give børn mulighed for, så tidligt som muligt, at stifte bekendtskab med nogle af vore bedste og mest elskede salmer.

Hvad er vores sigte med babysalmesangen?

Det børn hører i de allerførste måneder af deres liv, glemmer de aldrig. Det betyder, at de salmer de hører, vil ligge gemt i deres erindring resten af deres liv og dukke frem, når de igen hører de salmer, der blev sunget for dem, da de var helt små. Således vil vore kære salmer allerede tidligt blive givet videre til næste generation. Babysalmesang har også et pædagogisk sigte. Sang opleves stærkt hos det lille barn. Sangen etablerer tryghed på en helt anden måde end tale. Det lille barn oplever en helt essentiel form for nærvær fra forældrene, og det opbygger barnets selvværd.

Hvem er det for og hvordan foregår det?

Babysalmesang henvender sig til de helt små børn (3-12 mdr) og deres forældre eller bedsteforældre. Vi mødes om tirsdagen kl. 10.00, hvor der synges, danses og vugges med børnene. Vi synger både gamle og nye salmer og sange, mens vi enten sidder med børnene, laver fagter og bevægelser, eller bevæger os rundt med dem på armen.

Download babysalmesangs brochure