Børnekor

Syng med hjertet

I Børnekoret synger vi et blandet repertoire, lige fra gamle, klassiske salmer til rytmiske, nyskrevne sange og salmer. Vi arbejder med krop og stemme og udvikler sikkerheden i tonetræfning, rytmisk bevidsthed, klang og intonation. Vi arbejder med at lytte til hinanden og til den fælles klang, og vi øver også at synge i mindre grupper og alene, hvis modet og lysten er der. God arbejdsmoral og mødedisciplin er også en naturlig del af et godt korarbejdet. Vi arbejder hen imod at synge flerstemmigt og meget gerne udenad - for så synges der mest med hjertet.

At synge i kor i Hans Tausens Kirke er også at være en del af en større helhed. Derfor medvirker børnekoret flere gange om året f.eks. ved højtider eller ved søndagshøjmessen kl. 10.30, eller ved andre gudstjenester. Det hænder også at vi bliver spurgt om vi vil synge i andre sammenhænge.

Børnekoret er et dejligt sted for børnene at mødes omkring musik og samtidigt er det god grundtræning som senere vil give børnene lyst og motivation til at gå videre med at synge og spille.

Børnekoret øver i kirken hver tirsdag kl. 15.15 – 16.15 og ledes af Ditte Hassing.

Undervisningen er gratis.

Hvis du har spørgsmål eller vil du gerne vide mere, er du velkomne til at kontakte mig på er dittehtk@yahoo.dk eller på telefon nr. 2320 5572.

Vel mødt i børnekoret!

Ditte Hassing