KFUM-Spejderne, Gråbrødre Gruppe

KFUM-Spejderne, Gråbrødre gruppe startede i 2002 i kælderlokalerne under Hans Tausens Kirke og har idag 55 medlemmer.

KFUM-Spejderne bygger på den kristne livsholdning og har dermed et naturligt forhold til kirken, hvor vi bl.a. er med til at arrangere fastelavns- og halloweengudstjenesten.

Vi bestræber os på at afholde flest mulige aktiviteter udendørs. Derfor var det en stor glæde at vi kunne overtage en hytte i Åløkkeskoven i foråret 2007, hvor alle spejdermøder nu foregår.

Vi har i øjeblikket følgende aldersgrupper:
Bæver: For børn i 0-1 klasse. Ulve:
For børn i 2-4 klasse.Spejdere:
For børn i 5-7 klasse.
Seniorer: Fra 8. klasse og op.

Alle holder møde torsdag.

Hvis der er nogen i kvarteret der kunne tænke sig at være leder hos os, hører vi gerne om det. Det kræver ingen spejdererfaring at være med. Vi lærer gerne fra os.

Spørgsmål kan rettes til:
Lauge Koch Vestergaard,
Steenbachsvej 2,
5000 Odense C.
Telefon 2218 8861.
E-mail lauge.vestergaard@nalnet.dk

Gråbødre gruppes hjemmeside har adressen: http://www.graabroedre-gruppe.dk/

Spejder aktiviteter

Spejderne deltager i kirkens fastelavnsgudstjeneste og Haloween gudstjeneste. KFUM-spejderme står også for bålet ved Åløkkekvarterets store sankthansbål.

Lidt fra 2016