Voksenkor

Voksenkoret, også kaldet kirkesangerne, er dem der synger ved gudstjenesterne

SOPRAN - Megumi Suzuki

Søndagssanger

Megumi er født i Tokyo og har studeret jura på Sophia Universitetet. Hun har arbejdet hos A.P. Møller Mærsk i Tokyo og København. Senere flyttede hun til Danmark og bor nu i Odense. Megumi har opvokset i et musikalsk hjem og på nuværende tidspunkt studerer hun klassisk sang på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus og har fået undervisning hos Bodil Øland, Kristine Becker Lund og Henriette Bonde Hansen. Megumi har også har deltaget i adskillige kurser, bl.a Opera Performance Masterclass i Wien.

ALT - Sophie Niebuhr McQueen

Søndagssanger

Sofie, som skal synge hos os fra september og resten af året studerer på Musikkonservatoriet i Odense som rytmisk sanger.  Hun kommer fra Holstebro i Vestjylland og hun har stor erfaring som korist i et kirkekor i Struer og ved Holstebro kirkegårde.

TENOR Asger Freud-Blomquist

Standardsanger

Asger har sunget i kor siden han var 6 år. Han har fået en grundig indføring i den danske kirkesangstradition i Syngedrengene i Assens og blev senere ansat i Lukas Kirkes kantori og Skt. Clemens Drengekor i Aarhus.  Asger har også dyrket teater og skuespil og nu skriver han også selv. Som forfatter har han i 2016 haft premiere på sin første radioforestilling ”De Der Blev Tilbage i september”  og er til daglig fast digter i vanvidsorkestret Onkel Ond Band. Asger læser Performance Design og Historie på Roskilde Universitet, hvor han regner med at skrive speciale sommeren 2017. På RUC har han desuden været aktiv i studenterpolitik, siddet i diverse udvalg, organiseret demonstrationer og været ansat som sagsbehandler i universitetets Kvote 2 optag.

BAS - Björn Eyríkur Helgason,

Standardsanger

Björn studerer i nuværende stund på 5. semester i en bacheloruddannelse ianvendt matematik. Herigennem har han opnået ekspertise i matematiske metoder, programmering og datastrukturer, inklusiv Java, Python, C++, SQL og R. Han har i gymnasiet studeret kommunikation og it, samt engelsk A. Endvidere har han i sammenhæng med sin gymnasiale uddannelse også gennemført et undervisningsforløb i Texas, hvor han har studeret Texansk historie, litteratur og kultur, tale- og præsentationsstudier og spildesign.Björn har 10 års erfaring som korsanger i voksenkoret, Assens Syngedrenge og ved Vor Frue Kirke i Assens. Hertil har han derudover modtaget klaver-, solo og korundervisning.