Hvert forår er der indskrivning til konfirmationsforberedelse. Datoerne offentliggøres her på hjemmesiden og i kirkebladet Kuréren. Elever fra Åløkkeskolen får en seddel med hjem fra skole.

Hvis der er spørgsmål vedrørende indskrivningen eller undervisningen kan man henvende sig på kirkekontoret eller ringe på 6612 8704.

Konfirmandundervisningen er for elever i 7. klasse. De elever der følger konfimationsundervisningen i Hans Tausens Kirke, er de elever, der året forinden har gået i 6. klasse på Åløkkeskolen.

Ved indskrivningen skal I medbringe dåbsattest og hvis barnet ikke er døbt, navneattest.

Konfirmationsforberedelse

Konfirmationsforberedelse i Hans Tausens Kirke foregår torsdag morgen, kl. 8-10 i kirken.

At ”gå til præst” er lidt som at gå til fodbold, spejder eller motorlære. Vi mødes en gang om ugen, hvor du lærer en masse forskellige ting. Når man går til præst lærer du om Gud og Jesus. Vi snakker om livets store spørgsmål, og alt det der virkelig betyder noget. Om kærlighed. Om venner. Men også om hvad der sker, når man dør. Og om at være ked af det. Vi læser, ser film, laver rollespil og skal på konfirmandweekend, hvor vi skal på jagt efter kristendommen.

Ud over konfirmationsforberedelsen skal du deltage i mindst 8 gudstjenester op til din konfirmation. Blandt andet i den ungdomsgudstjeneste, du skal være med til at lave sammen med de andre på dit hold.

Kommende datoer

Konfirmationen foregår 2. lørdag og søndag i maj, der kan forekomme undtagelser pga. forskydelige helligdage. Det er koordineret med de børn der hører til Ansgar Kirke, men går i samme klasser som de børn der hører til Hans Tausens Kirke.

I 2018: De tidligere 6.A elever konfirmeres lørdag den 12. maj kl. 10:30 og de tidligere 6.B konfirmeres søndag den 13. maj 2018 kl. 10:30.

I 2019: De tidligere 6.B elever konfirmeres lørdag den 11. maj kl. 10:30 og de tidligere 6.A konfirmeres søndag den 12. maj 2017 kl. 10:30.

I 2020: De tidligere 6.A elever konfirmeres lørdag den 2. maj kl. 10:30 og de tidligere 6.B konfirmeres søndag den 3. maj 2018 kl. 10:30.

Konfirmandindskrivning

Konfirmandindskrivning og konfirmation skoleåret 2017/18

Indskrivning på mail til lgr@km.dk indtil den 16.6

Konfirmandens navn og forældres mailadresse skrives.

Konfirmationsdatoerne i 2018 er lørdag den 12. maj kl. 10.30 (nuværende 6A på Åløkkeskolen) og søndag den 13. maj kl. 10.30 (nuværende 6B Åløkkeskolen)

Laila Groes konfirmerer begge dage.

Alle der bor i Hans Tausens sogn er selvfølgelig velkommen til undervisning og konfirmation i kirke.

Laila Groes

Konfirmation i 2016

Bagerste række fra venstre: Laura Rebsdorf Jensen, Freya Garde, Sara Bruun Sørensen, Victoria Rasmussen Rohold, Celina Adler Donnerup, Fie Jørgensen, Ludvig Due Byriel, Patrick Bruun, Kasper Kokborg, Rendi N. Krogh, Lukas Kær Snerling, Christian Rettrup Henriksen. Forreste række ( stole) fra venstre: Karoline Juul Nielsen, Anna Vibe L. Nielsen, Sofie Nørgaard Sejersen, Oliver Hallenborg, Noah Rabe, Nikolaj Petersen