Så er der igen Babysalmesang

Babysalmesang er for mor eller far og barn, og det er ganske gratis.

Fra kl. 9.00 er der mulighed for at få lidt morgenmad i form af en bolle med ost/marmelade samt juice og en kop kaffe eller te. Kl. 9.30 er vi klar til at synge og danse med børnene. Kl. 10.30 er vi færdige, og der er mulighed for at blive i lokalet og drikke mere kaffe/te og få snakket med de andre forældre om alt, hvad man som nybagt far eller mor kan have brug for at få vendt.

Hvornår:

torsdag den 21. februar

torsdag den 28. februar

torsdag den 7. marts

torsdag den 14. marts

torsdag den 21. marts

torsdag den 28. marts

torsdag den 4. april

torsdag den 11. april

torsdag den 09. maj

torsdag den 16. maj

torsdag den 23. maj

Tilmelding bedes ske på mail til: 7783dih@km.dk, eller tlf. 23 20 55 72

Ditte Hassing, kirke- og kulturmedarbejder

Det har deltagere sagt om at deltage i Babysalmesang:

Betyder det noget, om der er klaverakkompagnement til sangen?

Jeg har nydt, at der var musik til sangen! Så er der også et musisk element i aktiviteten, sådan mere end hvis det kun var sang. Det er også nemmere og lettere at synge, når der er klaver på. Jeg synes det skaber en mere højtidelig stemning, når der også er musik. Der skal også gerne være forskel på rytmik-undervisning på musikskolen og så på babysalmesang!

Har I kunnet mærke på jeres barn, om det har fået noget ud af salmesangen?

Ja! Når vi nærmer os døren ude på pladsen, og træder indenfor, kan jeg mærke at mit barn bliver rolig, er tilpas og tryg. Det er fordi hun ved, hvad der skal ske.

Hvad er vigtigt for jer ved babysalmesangen?

Altså, jeg kommer her for musikken og for fællesskabet, ikke for det religiøse. For at skabe mig et netværk i lokalområdet, derfor er det også vigtigt, at det foregår i den lokale kirke.