Koropstart i kirken efter sommerferien tirsdag d. 28. august.

Børnekor

Syng med hjertet

I Børnekoret synger vi et blandet repertoire, lige fra gamle, klassiske salmer til rytmiske, nyskrevne sange og salmer. Vi arbejder med krop og stemme og udvikler sikkerheden i tonetræfning, rytmisk bevidsthed, klang og intonation. Vi arbejder med at lytte til hinanden og til den fælles klang, og vi øver også at synge i mindre grupper og alene, hvis modet og lysten er der. God arbejdsmoral og mødedisciplin er også en naturlig del af et godt korarbejdet. Vi arbejder hen imod at synge flerstemmigt og meget gerne udenad - for så synges der mest med hjertet.

At synge i kor i Hans Tausens Kirke er også at være en del af en større helhed. Derfor medvirker børnekoret flere gange om året f.eks. ved højtider eller ved søndagshøjmessen kl. 10.30, eller ved andre gudstjenester. Det hænder også at vi bliver spurgt om vi vil synge i andre sammenhænge.

Børnekoret er et dejligt sted for børnene at mødes omkring musik og samtidigt er det god grundtræning som senere vil give børnene lyst og motivation til at gå videre med at synge og spille.

Børnekoret øver i øjeblikket hver tirsdag kl. 15.10-15.40 i kirkens korrum og ledes af Ditte Hassing i samarbejde med Karolina Bogus.

Undervisningen er gratis.

Hvis du har spørgsmål eller vil du gerne vide mere, er du velkomne til at kontakte mig på er 7783dih@km.dk eller på telefon nr. 2320 5572.

Vel mødt i børnekoret!

Kirke – og kulturmedarbejder

Hans Tausens Kirke • Rugårdsvej 62 • 5000 Odense C

Korstævne i Dyrup Kirke, 21. april

Fra v. Dagmar, Kristine, Malou og Tilde. Venter på koncert i Kirken
Spirene træner deres sangermuskler på korstævne i Dyrup Kirke
Yderst fra v. Maja. Yderst fra højre Dagmar
Miriam Lumholdt varmer spirene op
Der lyttes.Fra v. Frida, Malou, Dagmar, Rigmor, Maja , Magda, Kristine
Malou og Rigmor

Lørdag d. 21. april kl. 10.00 -14.00, deltog flere børn fra kirkens spirekor i et stævne i Dyrup Kirke , sammen med andre børn på Fyn og deres korledere.

Dagen var igen i år arrangeret af FUK (Folkekirkens Ungdoms Kor), som kirken har tegnet et medlemsskab hos.

Som instruktør var Mirjam Lumholdt indbudt. Mirjam er til daglig ansat som organist og korleder ved Kristkirken i Kolding.

Dagen bød på mange spændende og glade sange, med dans og bevægelse. Mirjam lavede sjov og skabte glæde blandt børnene, når hun instruerede og lærte fra sig. Børnene lyttede og sang af karsken bælg og var engagerede under hele forløbet.

Til slut afholdtes der en åben prøve, -en lille koncertoptræden, hvor forældre og søskende kunne være med til at synge og lytte på.

Alle gik glade og trætte hjem fra en god dag!

Kirke- og kulturmedarbejder

Fotos: