Børnekor

D. 03. september er der koropstart.  Vi glæder os til at se jer igen.

Børnekoret er for alle børn i alderen 3 klasse til 6. klasse.

I Børnekoret synger vi et blandet repertoire, lige fra gamle, klassiske salmer til rytmiske, nyskrevne sange og salmer. Vi arbejder med krop og stemme og udvikler sikkerheden i tonetræfning, rytmisk bevidsthed, klang og intonation. Vi arbejder med at lytte til hinanden og til den fælles klang, og vi øver også at synge i mindre grupper og alene, hvis modet og lysten er der. God arbejdsmoral og mødedisciplin er også en naturlig del af et godt korarbejdet. Vi arbejder hen imod at synge flerstemmigt og meget gerne udenad - for så synges der mest med hjertet.

At synge i kor i Hans Tausens Kirke er også at være en del af en større helhed. Derfor medvirker børnekoret flere gange om året f.eks. ved højtider eller ved søndagshøjmessen kl. 10.30, eller ved andre gudstjenester. Det hænder også at vi bliver spurgt om vi vil synge i andre sammenhænge.

Børnekoret er et dejligt sted for børnene at mødes omkring musik og samtidigt er det god grundtræning som senere vil give børnene lyst og motivation til at gå videre med at synge og spille.

Børnekoret øver hver tirsdag kl. 15.10-16.00 i kirkens korrum og ledes af Ditte Hassing i samarbejde med Karolina Bogus.

Undervisningen er gratis.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere, er du altid velkommen til at mig på mail: 7783dih@km.dk eller tlf.: 2320 5572.

For tilmelding kontakt Karolina på mail: karolina_bogus@hotmail.com eller tlf.: 6060 9087.

FUK's (folkekirkens børne- og ungdoms kor) Jubilæumsstævne i Odense Domkirke

Der mødte i alt 90 børn og unge op til deltagelse i stævnet den 10. november.

Stævnet blev afholdt i Gråbrødre Klosterkirke og i Odense Domkirkes sal, hvor 3.-7. klasses børn øvede en god håndfuld sange sammen med korleder Marlene Lollike til dagens fælles koncert. I Gråbrødre Klosterkirke øvede ungdomsgruppen ( 8.kl. +) sammen med Povl Chr. Balslev.

Det hele kulminerede ved en stor fælles koncert kl. 16.00 hvor begge kor sang hver en afdeling.

Domkirken var helt fyldt med publikum og koncerten varede en lille time.

(Foto: Ditte Hassing)