Bliv juniorkonfirmand!

Invitation til alle 3. og 4. klasser

5 fredage kl. 14 til 15.30

Start: fredag den 21. august i Hans Tausens Kirke

Kirken kan virke som et fremmed sted, hvis du ikke har fået forklaret, hvorfor vi gør, som vi gør. Der er gamle ord i salmerne, særlige ritualer og præsten går i mærkeligt tøj. Der er mange ting i kristendommen, som er svære at forstå.

Som juniorkonfirmand i Hans Tausens Kirke bliver du hentet ved Åløkkeskolen kl.14 og fulgt til kirken. Vi spiser lidt brød og frugt sammen og hygger os. Vi skal lege os gennem Bibelens gode fortællinger, være kreative, lave skuespil og gå på opdagelse i alle kirkens rum. Når undervisninger er forbi, går vi samlet tilbage til Åløkkeskolen.

Vi glæder os til at se dig.

Ditte Hassing og Anita Hennild

Tilmelding kan ske på mail til: Abmo@km.dk eller Tlf.:51418818

Oplys barnets for- og efternavn, samt forælders fulde navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Tilmeldingsfrist er den 10. august 2020.