Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Spirekor

Hvad gør man når man synger?”, spurgte barnet.

”Man glædes!”, svarede den voksne spontant.

Spirekoret er for alle børn i 1. og 2. klasse.

I spirekoret synger vi en masse iørefaldende sange og salmer, leger og bevæger os til musik. Vi træner stemmen og ørene og arbejder med solmisation som værktøj for tonebevidstheden, samt med rytmelære på et grundlæggende niveau.

Det er også vigtigt for os, at vise hvad vi kan og være en del af en større helhed. Derfor synger spirekoret en gang imellem til gudstjenesten enten om søndagen kl. 10.30 eller ved Gud og Spaghetti torsdag eftermiddag kl. 17.00.

Spirekoret er et dejligt sted for børnene at mødes omkring musik og samtidigt er det god grundtræning som senere vil give børnene lyst og motivation for at gå videre med at synge og spille.

Spirekoret øver hver tirsdag kl. 14.15 – 14.55 i kirkens menighedssal og ledes af Ditte Hassing i samarbejde med Karolina Bogus

Undervisningen er gratis.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere, er du altid velkommen til at mig på mail: 7783dih@km.dk eller tlf.: 2320 5572.

For tilmelding kontakt Karolina på mail: karolina_bogus@hotmail.com eller tlf.: 6060 9087.

  

Luciaoptog i kirken

Foto: Knud Fl. Larsen
Foto: Knud Fl. Larsen
Foto: Knud Fl. Larsen
Foto: Knud Fl. Larsen
Foto: Knud Fl. Larsen

Søndag den 2. december blev adventstiden sunget ind i Hans Tausens Kirke.
Både korskole, spirekor og børnekor var med i luciaoptoget og gjorde søndagens højmesse stemningsfuld og levende, med deres smukke og glade sangstemmer