Spirekor

Syng med hjertet

I spirekoret synger vi en masse iørefaldende sange og salmer, leger og bevæger os til musik. Vi træner stemmen og ørene og arbejder med solmisation som værktøj for tonebevidstheden, samt med rytmelære på et grundlæggende niveau.

Det er også vigtigt for os, at vise hvad vi kan og være en del af en større helhed. Derfor synger spirekoret en gang imellem til gudstjenesten enten om søndagen kl. 10.30 eller ved Gud og Spaghetti torsdag eftermiddag kl. 17.00.

Spirekoret er et dejligt sted for børnene at mødes omkring musik og samtidigt er det god grundtræning som senere vil give børnene lyst og motivation for at gå videre med at synge og spille.

Spirekoret er opdelt i 2 grupper.

Alle spire fra 0. klasse øver hver tirsdag kl. 13.00 -14.00.

Alle spire fra 1. og 2. klasse øver hver tirsdag kl. 14.00 – 15.00.

Undervisningen er gratis.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig på 7783dih@km.dk eller 6612 8724 / 2320 5572.

På gensyn!

Ditte Hassing

Sangglade børn mødte talstærkt op i Vissenbjerg.

Syv børn fra Hans Tausens Kirkes Spirekor deltog lørdag d. 29. april i et korstævne i Vissenbjerg Kirke. Børnene mødte ind fra mange fynske sogne og var med til en dejlig, inspirerende og sjov dag, under ledelse af Anne Lise Quorning. Hun sang lyse og livfulde sange med børnene, lavede sjove lege og formidlede i det hele taget musikken og sangene på en varm måde, så alle deltog aktivt og gjorde deres bedste, for at lære det nye stof. Dagen sluttede af med en flot koncert i Vissenbjerg Kirke, hvor publikum blev inddraget og opfordret til at synge med. Dagen var arrangeret af FUK Fyn (Folkekirkens Ungdomskor), som er en forening, der arbejder på at styrke korarbejdet med børn og unge i Folkekirken. Da dagen var omme, kunne vi sige farvel til mange trætte men glade børn.

Ditte Hassing, Kirke- og kulturmedarbejder

Foto: Ditte Hassing