Foto: Knud Fl. Larsen

Spirekor

D. 03. september er der koropstart.  Vi glæder os til at se jer igen

Syng med hjertet

I spirekoret synger vi en masse iørefaldende sange og salmer, leger og bevæger os til musik. Vi træner stemmen og ørene og arbejder med solmisation som værktøj for tonebevidstheden, samt med rytmelære på et grundlæggende niveau.

Det er også vigtigt for os, at vise hvad vi kan og være en del af en større helhed. Derfor synger spirekoret en gang imellem til gudstjenesten enten om søndagen kl. 10.30 eller ved Gud og Spaghetti torsdag eftermiddag kl. 17.00.

Spirekoret er et dejligt sted for børnene at mødes omkring musik og samtidigt er det god grundtræning som senere vil give børnene lyst og motivation for at gå videre med at synge og spille.

Spirekoret er opdelt i 2 grupper.

Alle spirer fra 0. klasse øver hver torsdag kl. 12.45 -13.15.

Alle spirer fra 1. og 2. klasse øver hver tirsdag kl. 14.15 – 14.55.

Undervisningen er gratis.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig på 7783dih@km.dk eller 6612 8724 / 2320 5572.

På gensyn!
Ditte Hassing

Luciaoptog i kirken

Foto: Knud Fl. Larsen

Søndag den 2. december blev adventstiden sunget ind i Hans Tausens Kirke.
Både korskole, spirekor og børnekor var med i luciaoptoget og gjorde søndagens højmesse stemningsfuld og levende, med deres smukke og glade sangstemmer