Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 
torsdag06sep2018

Filmaften - En mand der hedder Ove

torsdag06sep2018 kl. 19:00 - 22:00

De film, der vises har altid noget på hjerte og kommer ind på livets dilemmaer. Alle filmaftener begynder kl. 19. Først ser vi filmen, som er gratis.  Efterfølgende er der ost og rødvin til en pris af 30 kr.

”En mand der hedder Ove”

Se eller få et herligt gensyn med det succesfulde svenske komediedrama fra 2015 ”En mand der hedder Ove”, der er en charmerende, skæv og underholdende film, om den sure ældre mand i kvarteret. Filmen er baseret på svenske Fredrik Backmans succesrige roman fra 2012, der foregår i sit helt eget univers, hvor der sammen med en række morsomheder fortælles en sandhed eller to om vores tid og samfund.

Filmen handler om Ove, der er 59 år og af naboerne betragtes som bitter og som værende en nabos værste mareridt'. Men Ove er ikke bitter, bare fordi han ikke smiler fra morgen til aften! Der er heller ikke meget at grine af, når Ove tidligt hver morgen går sin inspektionsrunde i kvarteret i sit forsøg på at holde boligkvarteret pænt og ordentligt. Under huden på den rigide regelrytter findes dog en historie og en sorg og af samme grund føler han ingen grund til at leve længere. Da livet ser sortest ud for Ove, kommer den højgravide, nye genbo, Parvaneh, til at bakke ind i Oves postkasse i en mislykket parallelparkering og dette bliver startskuddet til en drejning i Oves tilværelse, som bl.a. fører til uventet venskab, kærlighed og kunsten at bakke med en trailer.

Instruktion: Hannes Holm.

Medvirkende: Rolf Lassgård, Zozan Akgün, Tobias Almborg

Spilletid: 116 minutter