Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 
søndag10mar2019

Sogneindsamling

søndag10mar2019 kl. 11:30 - 12:30

Hjælp med at gøre verden klimaklar

 

Folkekirkens Nødhjælp kaster næstekærligheden på klimaet, til den årlige sogneindsamling søndag den 10. marts 2019. Som indsamler kan du klæde verden på til klimaforandringerne.

 

Du kan skære ned på oksekødet, sortere dit affald og droppe flyrejsen – men hvor meget forskel kan du egentlig gøre ene mand eller kvinde? Godt spørgsmål. Det er let at føle sig magtesløs, når vi gang på gang hører om klimaforandringernes konsekvenser. Men her er din chance for at gøre noget, der virkelig nytter.

 

Klædt på til klimaet

I år er Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling dedikeret til de klimaforandringer, som rammer os alle sammen. Men som rammer særligt stærkt i verdens fattigste lande. Her er man ikke nær så godt klædt på til det nye klima, som vi er i Danmark. Man mangler kloaksystemer, der kan aflede vandet ved oversvømmelser. Man mangler broer, der kan bringe folk i sikkerhed. Mangler vand, når tørken tømmer depoterne. Mangler mad, når ressourcerne slipper op.

 

Klimaforandringer er en af hovedårsagerne til, at 821 millioner mennesker – svarende til hver niende verdensborger – sulter. Og at tallet er på vej op.

Den gode nyhed er, at løsningerne findes. Vi kender dem. Og vi har brug for dig.

 

Som indsamler er du med til at samle ind til broer, diger og flugtveje, der kan udgøre et værn mod katastrofer. Du er med til at samle ind til rent drikkevand og mad, der kan overleve tørken. Du er med til at klæde verden på til klimaforandringerne. Og du er ikke alene. Du er én ud af tusindvis af indsamlere, der står sammen om verdens nok vigtigste sag.

 

Tilmeld dig som indsamler

Hans Tausens sogn er klar til at gøre verden klimaklar ved indsamlingen den 10. marts 2019. Vi håber at se så mange frivillige som muligt til den altid hyggelige indsamlingsdag.

 

Når vi taler om klimaforandringerne, går det ofte op i CO2-aftryk og andre abstrakte størrelser, som kan være svære at forholde sig til. Men her er en mulighed for at gøre en konkret forskel i fælles flok.

 

”Den årlige sogneindsamling er altid en hyggelig søndag. Det er en god og meningsfuld måde for familier at være sammen på, og det samler folk om en vigtig sag til gavn for verdens fattigste”.


En forudsætning for at få et godt indsamlingsresultat er, at der er mange indsamlere. Derfor opfordrer vi alle til at melde sig. Det kan ske til Lauge Vestergaard, tlf. 2218 8861, e-mail: lauge.vestergaard@nalnet.dk. Opgiv venligst telefonnummer og mailadresse.
Indsamlingen foregår i tidsrummet 11.30-13.30 med start fra Hans
Tausens Kirke.

Der bliver sat mad, drikkevarer, frugt og lidt lækkert
frem, så man kan forsyne sig før og efter gåturen. Børn går sammen to
og to, og børn kan jo også tage deres forældre med.

Meld dig allerede nu – det nytter!
Eller tilmeld dig som indsamler på: blivindsamler.dk