Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

 

Arrangementer med musik ud over det sædvanlige.

25mar kl. 10:30

Gudstjeneste

Musikgudstjeneste med Able Gospelkor.

Able Gospelkor er et kor på ca. 25 øvede og …

25mar kl. 10:30
30mar kl. 10:30

Gudstjeneste

Langfredag

Liturgisk musikgudstjeneste med de 7 korsord.

Klarinettist René Højlund …

30mar kl. 10:30
01apr kl. 10:30

Gudstjeneste

Søndag den 1. april kl. 10.30

Påskedag

Festlig musik ved trompetist Malte Nordtorp …

01apr kl. 10:30
17maj kl. 19:30

Forårskoncert med Rasmus Lyberth

Billetsalg fra 1. april. Billetter til Rasmus Lyberth-koncerten i Hans Tausens Kirke …

17maj kl. 19:30

Påskens gudstjenester - med musik

Able Gospel Choir er et kor på ca. 25 øvede og engagerede sangere med professionel ledelse, der med et bredt repertoire synger både traditionel og nyere gospel. Vi skal blandt andet høre ”Jesus is the answer” og ”When the Saints go marching in”
Stemningsfuld musik for klarinet og orgel/klaver skaber rammen for den helt særlige dag i kirkeåret. Klarinettist René Højlund Rasmussen og organist Karolina Bogus spiller smukke, langsomme satser fra Mozarts klarinetkoncert og Poulencs Sonate.
Trompetist Malte Nordtorp Pedersen, som har været tenor i kirkens voksenkor i flere år, spiller festlig trompetmusik samt understøtter salmesang under gudstjenesten påskedag.

Søndag 25. marts kl. 10.30

Palmesøndag

Musikgudstjeneste med gospelkoret Able. Kvinden, der salver Jesus med kostbar olie. Begyndelsen på den såkaldte stille uge. Palmesøndag rider Jesus ind i Jerusalem og hyldes som en konge. De begejstrede tilhængere vifter med palmegrene, deraf dagens navn. Jesus salves med kostbar olie, for han er en konge, men en anderledes en af slagsen.

Torsdag 29. marts kl. 18

Skærtorsdag

Fodvaskningen. Jesus spiser med sine disciple for sidste gang og indstifter nadveren. Jesus vasker også sine disciples fødder. Efter gudstjenesten indbydes menigheden til at spise påskelam med tilbehør. Voksenkoret synger under gudstjenesten. Pris for deltagelse: 30 kr.

Fredag 30. marts kl. 10.30

Langfredag

Musikgudstjeneste med de syv korsord. Langfredag handler om Jesu korsfæstelse, død og begravelse. Om at føle sig forladt af Gud og mennesker og om at være bange. Dagens særlige karakter af afmagt og sorg understreges af et alter uden tændte lys og blomster. Gudstjenesten er med masser af musik, og medlemmer af menigs heden læser de syv ord, Jesus sagde på korset. I en kort prædiken forsøger præsten at sætte ord på, hvad langfredag betyder i dag.

Søndag 1. april kl. 10.30

Påskedag

Festen for Jesu opstandelse. Påskedag er kirkens største festdag. Kvinderne ved graven får at vide, at Jesus er opstået fra de døde, og vi fejrer livets sejr over døden. Påskedag myldrer det med påskeliljer i kirken. Der er smuk musik, og vi synger de dejlige påskesalmer. Efter gudstjenesten fejrer vi livets sejr med et glas bobler og påskeæg. Musik: Malte Nordtorp Pedersen.

Mandag 2. april kl. 14

Anden påskedag

Rundes påskeugen af. Her hører vi, hvordan den opstandne Jesus viser sig for Maria Magdelene. Tekst: Laila Groes

Nyt for musikinteresserede - Musiknyhedsbrev

Ønsker du at blive orienteret om musikarrangementer i Hans Tausens Kirke, tilmeld dig vores musiknyhedsbrev. Du få en mail/SMS ca en uge før hver koncert, musikgudstjeneste eller andet musikarrangement i kirken.

Tilmelding hos organist Karolina Bogus:

mail:7783kab@km.dk eller tlf. 6060 9087

Åben tilmelding for koncert "Rundt om Hans Tausens Kirke"

Så går det løs igen til vores årlige forårskoncert "Rundt om Hans Tausens Kirke" søndag den 15. april kl. 16. Alle der har lyst til at bidrage med et indslag er velkomne til at kontakte organisten Karolina Bogus på mail:7783kab@km.dk eller tlf. 6060 9087.