Sommerbørn 8. og 9. august

Sommerbørn er et tilbud for børn med forældre, der af forskellige grunde ikke har mulighed for de store oplevelser i sommerferien.

Derfor tilbyder kirker i Odense, Odense Valgmenighed og Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde for syvende år to gode dage med oplevelser at fortælle om i skole og daginstitution. Der er plads til 50 personer, og de to dage i august, onsdag den 8. og torsdag den 9., er sammenhængende dage, hvor alt er betalt for deltagerne.

Onsdag skal vi i Odense Zoo, hvor en dyrepasser viser os rundt, og der er tid til familiehygge. Torsdag sejler vi med å-farten til Skovsøen, hvor der er hygge på programmet, inden vi hentes af smukke veteranbiler og seje sportsvogne og køres til aftensmad i Munkebjerg Kirke.

Tilmelding til sognepræst Camilla Balslev på cbf@km.dk eller 21 74 65 39 senest søndag den 29. juni efter først-til-mølle-princippet med oplysning om navn, adresse, telefonnummer og alder på børn.

Ditte Hassing

Billeder fra Sommebørn 2017

Hold musen hen over billede for, at stoppe rotation eller klik på billedet for at se det i stor størrelse. Klik herefter på billederne for, at bladre.