Flygelet

Hans Tausens Kirke har fik flygel i efteråret 2010. Flyglet er leveret til Kirken i samarbejde med den lokale klaverbutik Pianoteket, som i 2009 flyttede fra Tigergården til Mogensensvej.  Flyglet er et C Bechstein model B, som kvalitetsmæssigt kan måle sig med de allerbedste på markedet.

Muligheden for at få et så unikt instrument til Kirken skyldtes, at Pianoteket netop stod for at skulle realisere et flygel, som gennem de foregående 4 år havde været lejet ud til koncertarrangementer, hvorfor kirken kunne erhverve det til en gunstig pris.

Fra Pianoteket er man glade for at netop Hans Tausens Kirke fik mulighed for at købe flygelet. Det er dejligt, at vi havde mulighed for at glæde nogle lokale med dette gode tilbud. Her ved vi at det vil blive værdsat at Kirkens brugere og ikke mindst kirkens organist.

Bechsteins instrumenter hører til i den absolutte top-klasse og er tysk kvalitet når det er bedst. Bechstein blev grundlagt i 1853 og var frem til 2. verdenskrig det foretrukne instrument blandt koncertpianister. Efter en vanskelige periode op til 1990'erne har Bechstein fået bragende come-back under nyt ejerskab. At der virkelig er tale om et noget helt specielt, kan man selv forvisse sig om ved et besøg i kirken og høre flyglet spille.

Henrik Clement.