Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

 

Facebook og kirken

DU SIDDER DER i kirken Kirken på Facebook!!!!!

Ja, selvfølgelig, det kan jo blive et af kirkens bedste udstillingsvinduer.

I DAG ER VI JO jo næsten alle på de sociale medier og mange timer hverdag. Så det er jo en fantastisk gratis reklame, men det kræver også, at der så kommer noget interessant på siden.

VI SKAL SÆLGE varen. Det er ikke altid nok bare at skrive, hvad der er af kommende begivenheder.

Jeg bliver selv fanget af lidt skæve indslag og gode foto. Måske også lokket af gode tilbud, og dem har vi mange af. Så er det er jo en succes at få venner og så få vennerne til at synes godt om, allerbedst er jo en kommentar eller en deling.

ET PAR GODE eksempler på succesindslag på vores side, var da jeg før jul lagde en lille video op af børnehaverne til julegudstjeneste, hvor de gav den hele armen, da de sang ”Et barn er født i Betlehem”. Hvem elsker ikke at se sine børn? Ikke mindst i kirken til jul. Det var et godt indslag, det nåede ud til 440 personer.

KONFIRMANDERNES oplevelser er også noget, der bliver set. Faktisk hver gang vi poster noget med børn, så når det ud til mange. Vi reklamerer også for vores koncerter, onsdagscafé, sogneaftener og andre arrangementer.

VI SKAL IKKE glemme vores hjemmeside, som jo er helt opdateret med, hvad der foregår i kirken.

Højmesser og anden information. Men på Facebook kan vi knække stilen lidt ved at vise her-og-nu-situationer.

VI ER JO IKKE hverken præsident Trump eller Lars Løkke Rasmussen, som jo har mange flere følger, men vi arbejder på sagen.

PERSONLIGT har jeg været på Facebook næsten lige siden det startede. Jeg går ikke efter en masse likes, men bruger det til information blandt private venner og især familien.

SIKKE JEG KAN følge med i meget. Jeg kan især se, hvad alle børnene går op i, og hvordan det gik til fodbold den anden dag. Det var ikke sikkert, de ville ringe eller komme på besøg flere gange om ugen og fortælle mig, hvad de går og hygger sig med.

JEG OPLEVER I KIRKEN, at selv dem som ikke er på Facebook gerne vil have, at jeg ligger indslag op af deres arrangement. Da de åbenbart godt kender til, hvor langt det kan komme ud, og vil også gerne gøre reklame for kirken.

VI HAR VÆRET på Facebook snart to år, men ikke alle ved det, eller tænker over det. Men det er vi. Og vi vil gerne være venner med dig.

Brevduen skrives på skift af menighedsrådets medlemmer. Denne gang er den dog skrevet af Kirketjener Hanne Josefsen