KONFIRMANDINDSKRIVNING

Hvert forår/ sommer er der indskrivning til konfirmationsforberedelse og konfirmation.
For tilmelding klik på linket:
og klik herefter på "Konfirmandtilmelding".
Her kan du så med NemID tilmelde.

Alle elever på Åløkkeskolen får også en indskrivningsseddel med hjem og info vil fremgå af skolens intranet.

Hvis der er spørgsmål vedrørende indskrivning og undervisning og konfirmation kan man henvende sig til sognepræst Laila Groes 6611 0540 eller skrive en mail lgr@km.dk

Konfirmationsundervisningen er for elever i 7. klasse. De elever der følger undervisningen og konfirmeres i Hans Tausens Kirke, er de elever der året forinden har gået i 6. klasse på Åløkkeskolen.

Undervisningen foregår i kirken på torsdage kl. 14.00 -kl. 15.30

Fra 2020/21 vil der også være et hold konfirmander fra Friskolen Glasværket.

Konfirmationsdatoer:

2020    Tidligere 6. A elever konfirmeres lørdag den 2. maj  og 6.B konfirmeres søndag den 3. maj

2021     Tidligere 6. B elever konfirmeres lørdag den 1. maj og tidligere 6.A elever konfirmeres søndag den 2. maj

2022      Tidligere 6. A elever konfirmeres lørdag den 30. april og tidligere 6.B elever konfirmeres søndag den 1. maj.

Konfirmationsdatoer for Friskolen Glasværket

2021 søndag den 25.april