Du er her:

Vi ønsker en god påske

Husk: Aflysning af alle arrangementer og gudstjenester frem til søndag d. 10. maj 2020 Grundet den helt ekstraordinære situation i Danmark tager vi ansvar for alles sundhed og aflyser alle aktiviteter i Hans Tausens Kirke foreløbig i resten af marts måned. Der vil ikke være adgang i kirken for nogen. Dette gælder gudstjenester, konfirmandundervisning, koraktiviteter, møder og onsdagscafé.

Dog vil planlagte kirkelige handlinger som begravelser/bisættelser og dåb blive gennemført uden gudstjeneste og med begrænset deltagerantal - 24 personer i kirkerummet.

Onsdagscaféen er aflyst resten af sæsonen og kommer stærkt igen efter sommer.

Konfirmationer er udskudt til lørdag d. 22. august 2020.

Kirkekontoret ehar ikke åbent for personlige henvendelser i perioden og vil kun kunne træffes i åbningstiden pr. tlf. 66 12 87 04 eller pr. mail på hanstausens.sogn@km.dk. Vær opmærksom på at vi i perioden ikke kan aflytte telefon-beskeder.

Vores præster står til rådighed, hvis man har brug for at kontakte dem: Laila Groes tlf. 66 11 05 40 - Anita Hennild tlf. 51 41 88 18.

Vi følger alle retningslinjer fra de offentlige myndigheder og følger situationen meget nøje. Vi opfordrer alle til at udvise stort hensyn og sammen lade os tage hånd om hinandens sundhed.

VI glæder os til at se jer snart igen.

Del dette: