Du er her:

Information om bisættelse/begravelse i coronatid

På grund af den alvorlige situation med coronasmitte stiller myndighederne også skrappe krav til kirkerne i forbindelse med de kirkelige handlinger (se www.fyensstift.dk). Nedenstående er retningslinjerne i Hans Tausens Kirke.

Antal deltagere tilladt i Hans Tausens Kirke: 24

Der ikke komme flere ind end det tilladte antal. Det vil fremgå af en seddel på kirkedøren.

De pårørende bør gøre familie og omgangskreds opmærksom på denne begrænsning.

Myndighederne henstiller dog til, at så få som muligt deltager. Er man det mindste sløj, må man ikke deltage.

Fordeling af pladserne

Kirkebetjeningen anviser hvilke siddepladser, der skal benyttes. Følg anvisningerne.

Salmeark

Der kan ikke anvendes salmebøger aht smitte. Kirken kan være behjælpelig med at kopiere a 4 ark med salmerne. Tag arket med hjem eller smid det i papirkurven på vej ud.

Personalet i kirken

Personalet er begrænset til organist, kirketjener og præst. Der vil ingen korsangere være til stede.

Hold fysisk afstand

Vi henstiller til, at kisten ved bisættelser bliver stående i kirken, så alle kan gå ud en efter en – evt. op omkring kisten – og minde hinanden om ikke at kramme uden foran kirken, selvom det er svært.

Menighedsrådet, Hans Tausens Kirke

Den 20. marts 2020