Du er her:

Information om korundervisning og korarrangementer

På grund af myndighedernes retningslinjer, og særligt pga. kravet om 2 meters afstand ved fællessang, er vi nødt til at aflyse korskoleundervisningen, spire- og børnekorsprøverne, samt den fælles korafslutning i kirken før sommerferien.

Vi arbejder på, at lægge små øve-sesions ud på kirkens YouTube kanal og Face Book-side, så I kan holde jer i gang med at synge derhjemme indtil vi ses igen i september.

Der vil stadig være løbende orientering fra os, via den email-adresse I har oplyst, så vær opmærksom på, om I normalt modtager emails om kor fra Karolina. Ellers er det vigtigt at oplyse en gyldig mailadresse til Karolina på : karolina_bogus@hotmail.com.

Det er også en rigtig god ide at følge kirkens Face Book-side, og for kirkens børnekor findes der nu en lukket gruppe man kan tilmelde sig, ved at søge efter Hans Tausens Kirkes Børnekor  Face Book. Her ligger der allerede nu noder til arrangementet i Tivoli, som er flyttet fra d. 24.5. til søndag d. 27. september. Arrangementet er for alle børn i børnekoret og er et heldags-arrangement, så sæt endelig kryds i kalenderen.

Deter stadig lidt usikkert, om vi kan mødes i korene og ønske hinanden en god sommer. Men hold øje med mail og Facebook!

For både spirekoret og børnekoret findes der nu en lukket gruppe man kan tilmelde sig ved at søge på henholdsvis Hans Tausens Kirkes Spirekor og på Hans Tausens Kirkes Børnekor  Face Book. Her ligger der allerede nu noder til arrangementet i Tivoli for børnekoret, som er flyttet fra d. 24.5. til søndag d. 27. september. Arrangementet er for alle børn i børnekoret og er et heldags-arrangement, så sæt endelig kryds i kalenderen.

Men hvad sikkert er; vi ser rigtig meget frem til at se jer (!!) forhåbentlig til nogle helt almindelige korprøver i uge 36 med opstart tirsdag d. 1. september:

Spirekoret kl. 14.15 og for Børnekoret kl. 15.10.

Stort kram og sommerhilsner, Ditte og Karolina

Del dette: