Du er her:

Kom til orienteringsmøde om valg til menighedsrådet

Gør en forskel for dit lokalområde. Kom og hør om valg til menighedsrådet tirsdag den 11. august kl. 19.

Dagsorden

1.      Velkomst ved menighedsrådets formand.

2.      Valg af dirigent

3.      Orientering om arbejdet i den forløbne funktionsperiode og orientering om det kommende menighedsråds opgaver.

4.      Visioner, ønsker og ideer til det kommende menighedsråd. Oplæg ved menighedsrådet og debat.

5.      Redegørelse for det seneste års regnskab samt det kommende års budget.

6.      Orientering om datoer og regler for opstilling og valgforsamling, samt orientering om muligheden for at udløse afstemningsvalg.

7.      Oplysning om antallet af kandidater, de skal vælges til menighedsrådet.

8.      Afklaring af, hvem der eventuelt er interesseret i at opstille som kandidater og stedfortrædere på valgforsamlingen i september.

Giv noget godt videre til vores børn

Det er vores alles kirke, så kom til mødet den 11. august 2020. Alle er velkomne, både medlemmer og ikke-medlemmer af folkekirken. Der er ingen forpligtelser.

Selve valget til menighedsrådet finder sted den 15. september kl. 19.

Jeg glæder mig til at se dig!

Anna Knudsen, formand for valgudvalget.

Del dette: