Du er her:

Nyt menighedsråd er valgt

Se hvem der blev valgt til menighedsrådet for Hans Tausens Sogn for de næste to år.

På valgforsamlingen den 15. september blev følgende 8 personer valgt til menighedsrådet for Hans Tausens Sogn:

Elsebeth Kjærgaard
Laila Krum
Sanne Hye Langkjær
Ann Dorthe Langgaard
Allan Nielsen
Søren Nielsen
Poul Erik Petersen
Anna Knudsen

Stedfortræder:
Anette Grønning

Det nye menighedsråd er valgt for en to-årig periode, der begynder den 29. november 2020.

Mulighed for afstemningsvalg

Hvis et medlem af menigheden ønsker afstemningsvalg, skal kandidatlisten indgives senest den 13. oktober 2020 kl. 23,59 på kirkekontoret (åbent tirsdag og torsdag fra kl. 10 til 12) eller hos formand for valgbestyrelsen, Anna Knudsen, Åløkkehaven 38, 5000 Odense C.

Hver kandidatliste skal underskrives af 8 stillere. De 8, der er valgt til menighedsrådet udgør een kandidatliste, medmindre de selv trækker sig fra den. Kandidatlisten skal udfyldes på den officielle blanket fra Kirkeministeriet. Den findes på ministeriets hjemmeside: www.km.dk

Et eventuelt afstemningsvalg skal holdes den 17. november 2020 kl. 19.00 i Hans Tausens Kirke.

Evt. klager over valgbestyrelsen og valget skal indgives til biskoppen senest d. 24.11.2020

Del dette: